ÚJ FORGALMI ADÓKRÓL SZÓLÓ KÖNYV JELENT MEG IRODAVEZETŐ PARTNERÜNK TOLLÁBÓL

Forgalmi adók és a vámjogi szabályozás címmel megjelent irodavezető partnerünk Dr. Békés Balázs és Dr. Halász Zsolt közös könyve.

A könyv elsősorban egyetemi hallgatóknak készült, de természetesen a téma iránt egyébként érdeklődők számára is tökéletes. A könyvben a forgalmi adók és a vámjogi szabályozás alapvető elemei, fogalmai és belső rendszertani összefüggései kerülnek a fókuszpontba, ezáltal az érdeklődők megismerhetik azon szabályozási struktúrák működését, amelynek részleteiben, gyakorlati munkájuk során már ők is kellő biztonsággal el tudnak igazodni. A szerzők egy alapos fogalom tisztázó és átfogó rendszertani elemző módszert követve, a tárgyalt témakörök egyes elemeinek működését és belső összefüggéseit ismertetik meg az olvasókkal. Így a kötet stabil alaptudást biztosíthat a téma iránt érdeklődők számára, és azoknak is hasznos szakkönyvként használható, akik egyetemi tanulmányaik befejezését követően is adójoggal kívánnak foglalkozni, akár adóhatósági, akár más jogalkalmazói területen.

A könyv egy pénzügyi jogi könyvsorozat második részeként jelent meg, a következő rész a jövedelemadókat fogja feldolgozni, mely várhatóan jövő tavasszal jelenik meg.

A most megjelent könyvet, dr. Békés Balázs egyéb könyveit, és a sorozat további részeit a Wolters Kluwer webshopján keresztül érhetik el.

 

További publikációk